Waar ligt Centro Meta?

Het project Centro Meta is gelegen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De belangrijkste faciliteiten, zoals de supermarkt, een basisschool, het treinstation én het ziekenhuis Zuyderland liggen slechts op loopafstand van dit mooie project. Met meerdere treinstations is Kerkrade ideaal gelegen tussen Heerlen, Maastricht en Eindhoven. Maar ook de Keizerstad Aachen ligt op slechts 10 kilometer afstand. 

Ontdek Kerkrade!

Een dagje erop uit in Kerkrade? In en rondom Kerkrade zijn er meer dan genoeg activiteiten te beleven! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje LeisureDome, het Discovery Museum of een dagje GaiaZOO, wat in 2020 is uitgeroepen tot ‘het leukste uitje van Nederland’. Maar ook het levendige centrum van Kerkrade biedt een grote variatie aan winkels, gezellige terrassen en restaurants. Daarnaast kan je het hele jaar door volop genieten van de vele grote én kleinere evenementen die de stad te bieden heeft. Absolute toppers zijn festivals als het Wereld Muziek Concours, Castle of Love en het Orlando Festival.

In Kerkrade is de natuur ook nog eens altijd binnen handbereik. Bossen, water en verschillende landerijen geven je hier het echte buitengevoel. Een van de vele prachtige natuurgebieden is het Wormdal, dat zowel op Nederlands als Duits grondgebied ligt. Maar ook Park Gravenrode op de grens van Kerkrade en Landgraaf is een echt toeristisch pareltje. Dit voormalige mijngebied heeft een verrassend gevarieerd landschap met bossen, beken, een heus stuwmeer, hoeves en kastelen.

Verkoop & Informatie

Boek & Offermans
Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

Verkoop & Informatie

Damen Makelaardij
Akerstraat 112
6417 BN Heerlen

+31 (0)45 571 22 55 
info@damen-og.nl
www.damen-og.nl

 

Projectontwikkeling

HVG Real Estate
Looskade 15

6041 LE  Roermond

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.