Centro Meta fase 3

Het appartementencomplex van Centro Meta fase 3 zal bestaan uit 23 appartementen, met eigen overdekte afgesloten parkeerplaats en een tweede parkeerplaats optioneel. Er worden 4 verschillende typen appartementen gerealiseerd.

Start verkoop

juni 2023

Start bouw

kwartaal 3 2023

Oplevering

kwartaal 1 2025

Appartementen

Wonen in een appartement biedt verschillende voordelen. Een van de voordelen van dit appartementencomplex is de locatie in het hart van het centrum met de basisvoorzieningen binnen handbereik. Binnen dit complex wordt van tevoren al rekening gehouden met duurzaam wonen en energiezuinige bouw. Wonen in een appartement is op deze manier vaak goedkoper. 

Met wonen in een appartementencomplex kies je voor wonen met verschillende huishoudens in één gebouw. Hierdoor is het vaak makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je wellicht de galerij met elkaar deelt. Hierdoor wordt vaak een gevoel van veilig wonen ervaren. Ook zijn deze appartementen uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen, met alle voorzieningen verenigd op een verdieping. Doordat deze appartementen beschikken over één woonlaag heb je ook nog minder onderhoud aan je woning.

Binnen het appartementencomplex van project Centro Meta zullen verschillende typen appartementen worden gerealiseerd, namelijk type A, type B, type C en type D. 

Berging en Parkeermogelijkheden

In de kelder van het complex bevinden zich de bergingen, behorende bij de appartementen. Hier bevindt zich ook de overdekte, afgesloten (brom)fietsstalling. De kelder geeft ook toegang tot de naastgelegen overdekte, afgesloten parkeergarage. Elk appartement heeft een privé parkeerplaats, waarbij de mogelijkheid bestaat om een extra parkeerplaats aan te kopen.

• EIGEN OVERDEKTE EN AFGESLOTEN PARKEERPLAATS

• OPTIE TOT EEN TWEEDE PARKEERPLAATS

• OVERDEKTE, AFGESLOTEN (BROM)FIETSSTALLING

• EIGEN INPANDIGE BERGING

Verkoop & Informatie

Boek & Offermans
Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

Verkoop & Informatie

Damen Makelaardij
Akerstraat 112
6417 BN Heerlen

+31 (0)45 571 22 55 
info@damen-og.nl
www.damen-og.nl

 

Projectontwikkeling

HVG Real Estate
Looskade 15

6041 LE  Roermond

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.