Centro Meta fase 3

binnenkort beschikbaar

Het appartementencomplex van Centro Meta fase 3 zal bestaan uit 23 appartementen. Er worden 4 verschillende typen appartementen gerealiseerd.

Appartementen

Wonen in een appartement biedt verschillende voordelen. Een van de voordelen van dit appartementencomplex is de locatie in het hart van het centrum met de basisvoorzieningen binnen handbereik. Binnen dit complex wordt van tevoren al rekening gehouden met duurzaam wonen en energiezuinige bouw. Wonen in een appartement is op deze manier vaak goedkoper. 

Met wonen in een appartementencomplex kies je voor wonen met verschillende huishoudens in één gebouw. Hierdoor is het vaak makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je wellicht de galerij met elkaar deelt. Hierdoor wordt vaak een gevoel van veilig wonen ervaren. Ook zijn deze appartementen uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen, met alle voorzieningen verenigd op een verdieping. Doordat deze appartementen beschikken over één woonlaag heb je ook nog minder onderhoud aan je woning.

Binnen het appartementencomplex van project Centro Meta zullen verschillende typen appartementen worden gerealiseerd, namelijk type A, type B, type C en type D. 

Verkoop & Informatie

Ruijters Woningmakelaars
Raadhuisstraat 2
6411 HM Heerlen

Projectontwikkeling

HVG Real Estate
Looskade 15

6041 LE  Roermond

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.