Centro Meta fase 1

De nieuwbouwwoningen van het project Centro Meta in Kerkrade zullen opgedeeld worden in verschillende fases. Fase 1 van het project zal bestaan uit 8 stadswoningen en 9 levensloopbestendige woningen. Welk type woning spreekt jou het meeste aan?

Start verkoop

juli 2022

Start bouw

januari 2023

Oplevering

kwartaal 2 2024

Stadswoningen


De stadswoningen vormen de perfecte woonruimte voor menig gezin. Vanuit de ruime woonkamer is er rechtstreeks contact met de tuin, wat zorgt voor een open en ruimtelijk geheel. De open keuken staat in verbinding met de woonkamer, waardoor een groter gevoel van ‘samenzijn’ ervaren wordt. Tijdens het koken al gezellig samen de dag doornemen of op de achtergrond meegenieten van levendigheid in de woonkamer. 

Door de praktische indeling op de verdieping vormen deze woningen met 3 slaapkamers en een centrale badkamer een perfect onderkomen voor een gezin. Daarnaast is de ruime zolder te bereiken met een vaste trap. Deze open ruimte biedt mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld een hobby- of kantoorruimte.

Levensloop / Gezins / Home Office woningen


De levensloopbestendige woningen zijn zeer geschikt voor het gelijkvloers wonen, maar toch de beschikking hebben over een tuin. Alle voorzieningen, waaronder de open keuken, de ruime woonkamer die direct in verbinding staat met de achtertuin, een grote slaapkamer, de badkamer en het toilet, bevinden zich op de begane grond.

Daarnaast beschikken deze woningen over een ruime berging die is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en de droger.

De verdieping van de levensloopbestendige woningen is te bereiken via een vaste trap. Deze open ruimte biedt de mogelijkheid voor het realiseren van bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer. Ideaal voor het creëren van een gezinswoning. Met een indeling op de bovenverdieping is de vrije ruimte perfect in te richten als home office.

Verkoop & Informatie

Boek & Offermans
Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

Verkoop & Informatie

Damen Makelaardij
Akerstraat 112
6417 BN Heerlen

+31 (0)45 571 22 55 
info@damen-og.nl
www.damen-og.nl

 

Projectontwikkeling

HVG Real Estate
Looskade 15

6041 LE  Roermond

© 2022 – HVG Real Estate. All rights reserved.